

## Agenda Workshop to Finalize Training Modules on Child Rights [7<sup>th</sup> & 8<sup>th</sup> July, 2014]

Venue-Indira Bhawan

	Venue- Indira Bhawan		
7 <sup>th</sup> July 2014			
Day – 1 Introductory Session	Welcome address & Context setting Mrs. Ranjana Chopra		
09:30 AM – 10:00 AM [30 minutes]			
Day – 1 - Session I			
10:00 AM – 10:45 AM [45 minutes]	Presentation by Dr. Uma Tuli		
Tea / Coffee Break: 10:45 AM – 11:15 AM			
Presentation of			
Day – 1 - Session II	the Draft Modules –	Moderator:- Mrs. Ranjana Chopra	
11:15 AM – 01:15 PM [2 hours]	Foundation Course :-	Ms. Bharti Ali	
	Presentation &		
	Discussion	15 DNA - 02-45 DNA	
1:15 PM – 02:15 PM			
Day – 1 - Session III  02:15 PM – 03:45 PM [1 hour 30 minutes]	Phase – I :- Presentation & Discussion	Moderator:- Mrs. Ranjana Chopra  Ms. Bharti Ali	
Day – 1 - Session IV			
04:00 PM – 05:00 PM [ 1 hour]	Presentation	Contd	
8 <sup>th</sup> July 2014			
<b>Day – 2 - Session I</b> 09:30 AM – 11:00 AM	Phase – II :- Presentation &	Moderator:- Mrs. Ranjana Chopra	
[1 hour 30 minutes]	Discussion	Ms. Bharti Ali	
Tea / Coffee Break: 11.00 AM – 11:30 AM			
Day – 2 - Session II	Stand Alone Modules :-	Moderator:- Mrs. Ranjana Chopra	
11:30 AM – 1:30 PM [2 hours]	Presentation & Discussion	Ms. Bharti Ali	
Lunch: 1:30 PM - 02:30 PM			